Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην παραγωγός του GTA εξασφαλίζει χρηματοδότηση 40 εκ. δολαρίων για νέο open world game με τίτλο Everywhere

*
Ο πρώην παραγωγός της Rockstar και των Grand Theft Auto, Leslie Benzies, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το επόμενο game του που θα είναι ένα open-world sci-fi με τίτλο Everywhere. Τα χρήματα δόθηκαν από τις Netease, Makers και Galaxy Interactive (επενδυτής σε θέματα κρυπτονομισμάτων) και θα πάνε εξ ολοκλήρου στο Build a Rocket boy, το οποίο και άνοιξε ο Benzies το 2016, όταν και αποχώρησε από την Rockstar Games. Η αρχική ονομασία του studio ήταν Royal Circus Games, ωστόσο μετά από μια απειλή για δικαστική διαμάχη από την Rockstar Games (λόγω του ότι τα ονόματα των δύο εταιρειών ήταν παραπλήσια, αλλά και το ότι προσέγγισε υπαλλήλους της πρώην εταιρείας του), αναγκάστηκε να την μετονομάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*